...

trumpin voitto

Oliko Donald Trumpin voitto nöyryytys mielipidemittaajille

”Riippumatta poliittisista kannoista tämä on valtava voitto Trumpin hallinnolle, USA:n erikoisjoukoulle ja tiedustelulle”, hän kommentoi Trumpin tiedotustilaisuuden jälkeen Twitterissä.

Pyöreä pöytä: Trumpin voitto koituisi yhdysvaltalaisten

trumpin voittoKuuntele Pyöreä pöytä - Pyöreä pöytä: Trumpin voitto koituisi yhdysvaltalaisten hyväksi? Yle Areenasta. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio.

Nyt tuli vahvistus: Isis-johtaja on kuollut – Tutkija

Trumpin voitto lyhyesti selitettynä 14.10. Suurin vetoava teko yleisöön on se että Trump vastustaa bush-clinton -washingtonin sotaklaania ja tunnistaa wall streetin globalistien valtaklaanin jota toimittajat eivät uskalla tunnistaa.

Finnsanity blog: Trumpin voitto lyhyesti selitettynä

trumpin voittoYhdysvaltain presidentinvaalit ovat olleet niin täynnä viihdyttäviä käänteitä, että sitä sirkusta on tullut seurattua suhteellisen aktiivisesti. Toisin kuin monille "asiantuntijoille", minulle Trumpin voitto ei tullut kovinkaan suurena yllätyksenä. Tässä joitain syitä Trumpin menestykselle vastoin kaikkia ennakkoarvioita.

"Trumpin voitto voi jopa virkistää Suomen taloutta" - Suomen

trumpin voittoTrumpin voitto – Vaalimatematiikka vai aloittelijan tuuria? Sovelletaan laatikon ulkopuolista ajattelua USA:n presidentin vaaleihin 2016. Äkkisteltään tulee mieleen, että presidentiksi pääseminen vaati soveltuvia politiikan opintoja, korrektia käytöstä ja suhteita Valkoiseen taloon. Väärin.

Trumpin vaalivoitto tarkoittaa sijoitusmarkkinoille heiluntaa

trumpin voittoOliko Donald Trumpin voitto nöyryytys mielipidemittaajille? Tutkimuslaitoksen johtaja kertoo, miksi ”Clintonin jyly” lässähti IS tapasi Quinnipiacin yliopiston mielipidetutkimusten johtajan Doug Schwartzin (kuva keskellä) New Yorkissa toimittajille järjestetyssä tilaisuudessa.

Trumpin voitto ei ollut yllätys | Uusi Suomi Puheenvuoro

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump sai maanantaina merkittävän voiton, kun korkein oikeus antoi hänelle luvan panna maahantulokielto täytäntöön kokonaisuudessaan.

Analyysi: Trumpin voitto järisytti maailmaa vuosi sitten

trumpin voittoHänen mukaansa Donald Trumpin voitto voi parhaimmillaan jopa virkistää Suomen taloutta. – Uskon ja toivonkin, ettei tule mitään isompia vaikutuksia, Turunen aloitti eduskunnassa ennen torstain kyselytuntia.

Laatikon ulkopuolinen ajattelu - Syy Trumpin voittoon

Demokraateille pieni voitto Trumpin virkarikostutkinnassa – tuomari määräsi Muellerin Venäjä-raportin annettavaksi sensuroimattomana 26.10.2019 klo 1:43 Demokraatit haluavat virkarikossyytteen äänestykseen mahdollisimman pian.

Trumpin vaalivoiton merkitys taloudelle ja sijoittajalle

Arvostettu geopolitiikan asiantuntija, ajatuspaja Eurasia Groupin perustaja ja New Yorkin yliopiston professori Ian Bremmer pitää al-Baghdadin kuolemaa suurena voittona Trumpin hallinnolle. ”Riippumatta poliittisista kannoista tämä on valtava voitto Trumpin hallinnolle, USA:n erikoisjoukoulle ja tiedustelulle”, hän kommentoi Trumpin

Näin Trumpin koneisto jyräsi vastustajansa Facebookissa

Trumpin kansansuosio on nyt sitä luokkaa, että hänet lähes varmasti valitaan ensi vuonna jälleen presidentiksi. Ainoa asia joka sen voi estää on suuri talouslama. Alla olevassa videossa näytetään miten punaiset valtiot (Trumpin väri) tulevat olemaan ylivoimaisena enemmistönä.

Trumpin Voitto - Image Results

Donald J. Trumpin eilinen vaalivoitto tuli monelle yllätyksenä ja shokkina. Erityisesti shokissa oli ilmastopolitiikkaa seuraava yhteisö. Trumpin ennakoidaan muuttavan merkittävästi Yhdysvaltain sisä -ja ulkopolitiikkaa, erityisesti verrattuna Obaman kahdeksan vuoden ajan ajamaan agendaan.

Wau!

kuinka paljon fretti maksaa

the wall voitto verotus

affi vedonlyönti

kuinka nopeasti kuukautiset keskenmenon jälkeen

kuinka monta varusmiestä vuodessa