...

salatut elämät kesäsarja katsomo

Salatut Elämät: alkuperäiset hahmot - JetPunk

– 19-vuotias Salatut elämät on edelleen MTV3-kanavan suosituimpia ohjelmia ja se tavoittaa katsojia erinomaisesti myös Katsomossa. Uskon, että sarjan uudet ulottuvuudet kiinnostavat katsojia ja antavat paljon sarjan faneille, jatkaa Hartikainen.

Salatut Elämät - Viimeinen jakso - YouTube

Salatut elämät (Concealed Lives) is a Finnish television soap opera that premiered on MTV3 on 25 January 1999. During the series' 20-year run, over 3,500 episodes have been aired, making it the longest running drama in television in the Nordics.

Ilouutisia Salkkarit-faneille! Uudessa tv-sarjassa seurataan

Salatut elämät – Soap opera from Finland January 24, 2010 Posted by Tuulia in Salatut elämät, TV. trackback. Salatut elämät, or more familiarly Salkkarit, is a finnish tv show that has been on tv since 1999.

Salatut elämät - Videos | Facebook

salatut elämät kesäsarja katsomoThe latest Tweets from Salatut Elämät (@salatutelamat): "Ossi Puolakkaa näytellyt Sami Sarjula on julkaissut ensimmäisen biisinsä. Mitä tykkäätte? https://t

Salatut elämät - Home | Facebook

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

Salatut Elämät (@salatutelamat) | Twitter

salatut elämät kesäsarja katsomoEsityskaudella 2014–2015 Salatut elämät -sarjan jaksojen keskikatsojamäärä oli 840 000 (180 jaksoa, sis. ensiesitys, uusinnat, 7 vrk tallennekatselu ja MTV Katsomo). Sarjaa seurasi MTV3-kanavalta vuoden 2015 aikana kaikkiaan yli 4,2 miljoonaa suomalaista (81 %).

Salatut Elämät Ennakkoon 17.10 on Vimeo

salatut elämät kesäsarja katsomoMTV3:n mukaan Salatut elämät-aiheinen elokuva oli ollut jo pidemmän aikaa suunnitteilla, mutta sopivaa konseptia elokuvalle ei aiemmin keksitty. Elokuvan kokonaisbudjetti oli noin puoli miljoonaa euroa, ja Suomen elokuvasäätiö kattaa siitä 200 000 euroa. Elokuva on pääasiassa nuorille suunnattu, ja se on kielletty alle 12-vuotiailta.

www.katsomo.fi - Katsomo - VisitorsWorth

Appappap! Aika päivittää selaimesi nykyaikaan. Päivitä selaimesi, jotta mtv-palvelun käyttö onnistuu ja samalla myös tietoturvasi paranee.

Salatut Elämät (@salatutelamat_) • Instagram photos and videos

Traffic Rank: Daily Visitors: Daily Page Views: Daily Ads Revenue: Net Worth: 51706 : 6,987 Min: 4,192 Max: 10,481

Wau!

veikkaus liiga kokoonpanot

mtv katsomo stadi vastaan lande

veikkaus pelimyyjät

susi peli

tempo peli