...

salatut elämät katsomo

Salatut elämät • Virallinen kanava - YouTube

Salatut elämät -tekijöiden uudessa draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kesätöiden lisäksi kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia.

Salatut elämät - Ohjelmat - Viihde - MTV.fi

MTV3:n mukaan Salatut elämät-aiheinen elokuva oli ollut jo pidemmän aikaa suunnitteilla, mutta sopivaa konseptia elokuvalle ei aiemmin keksitty. Elokuvan kokonaisbudjetti oli noin puoli miljoonaa euroa, ja Suomen elokuvasäätiö kattaa siitä 200 000 euroa. Elokuva on pääasiassa nuorille suunnattu, ja se on kielletty alle 12-vuotiailta.

Salatut elämät | Draamasarjat | mtv

Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen Salatut elämät jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä, jollainen se on ollut jo yli 20 vuoden ajan. Tarinoiden keskiössä ovat Pihjalakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Netti-TV: Salatut-elämät ohjelma

salatut elämät katsomo

Salatut elämät (Concealed Lives) is a Finnish television soap opera that premiered on MTV3 on 25 January 1999. During the series' 20-year run, over 3,500 episodes have been aired, making it the longest running drama in television in the Nordics.

Luettelo televisiosarjan Salatut elämät oheismateriaaleista

Esityskaudella 2014–2015 Salatut elämät -sarjan jaksojen keskikatsojamäärä oli 840 000 (180 jaksoa, sis. ensiesitys, uusinnat, 7 vrk tallennekatselu ja MTV Katsomo). Sarjaa seurasi MTV3-kanavalta vuoden 2015 aikana kaikkiaan yli 4,2 miljoonaa suomalaista (81 %).

Netti-TV.Net | Katsomo

Salatut elämät eli Salkkarit on Suomen suosituin päivittäissarja. Kaikki uutiset pihlajakadun asukkaiden juonenkääteistä täältä sivustolta. Sarjan pääosissa Esko Kovero Ismo Laitelana, Mikko Parikka Jiri Viitamäkenä, Pete Lattu Kalle Laitelana, Maija-Liisa Peuhu Ulla Taalasmaana sekä Tommi Taurula Kari Taalasmaana.

Salatut elämät (TV Series 1999– ) - IMDb

salatut elämät katsomo

Kiinnostavimmat uutis- ja ajankohtaissisällöt koti- ja ulkomailta. Uusimmat artikkelit, videot sekä säätiedot käytössäsi missä ja milloin vain, kaikilla päätelaitteilla.

Salatut elämät -jaksot ennakkoon – ilman mainoksia | C More

salatut elämät katsomo

Salatut elämät NettiTV ohjelma. Kaikki Salatut elämät jaksot. Katso ilmaiseksi netissä.

Salatut elämät - Aihe - MTVuutiset.fi

Netti-Tv.Net on yksityishenkilön ylläpitämä sivusto, jota ylläpidetään vapaa-ajalla. Ota yhteyttä -lomakkeen viestit lähetetään suoraan ylläpidon sähköpostiin ja tuhotaan käsittelyn jälkeen.

Wau!

peli aiheiset taulut

takuu voitto

veikkaus mobiilikävely

elämän peli blogi jonne

huojuvatorni peli