...

maat ja pääkaupungit peli

Euroopan valtiot - Toporopa

Eurooppa-peli. Opettele Euroopan maat ja kaupungit ja tunnista Euroopan maiden liput. Euroopan 30 suurinta kaupunkia Euroopan maiden pääkaupungit Euroopan maiden liput Euroopan maat Saksan osavaltiot Ison-Britannian 30 suurinta kaupunkia

Toporopa-oppimispelit: Euroopan maantiede

Sen sisällä EU-maiden ja monien muiden maiden kansalaiset voivat matkustaa vapaasti maasta toiseen niin työasioissa kuin lomamatkoillakin. Alun perin vuonna 1985 perustettu Schengen-alue on vähitellen laajentunut. Nykyään siihen kuuluvat lähes kaikki EU-maat, ja Schengenin säännöstöön osallistuu myös joitakin EU n ulkopuolisia maita.

Eurooppa: Maat - Karttavisapelit

maat ja pääkaupungit peli

(Kotte tunnetaan myös Sri Jayewardenepura-Kottena) (Colombo on vain de-facto, mutta jos et halua poistaa tätä vaihtoehtoa, ota ainakin Kotte käyttöön.) Kiribatin South Tarawa pitäisi hyväksyä pelkän Tarawan. Etelä-Afrikalla pitäisi olla Pretorian lisäksi Kapkaupunki ja Bloemfontein vaihtoehtona.

Euroopan pääkaupungit

maat ja pääkaupungit peli

Yhdistä Euroopan maat ja pääkaupungit (englanniksi) Yhdistä Euroopan maat ja pääkaupungit ; Euroopan pääkaupungit kartalla (englanniksi) Vedä Euroopan maat oikealle paikalleen (englanniksi) Vedä Euroopan maat oikealle paikalleen 2 (englanniksi) Vedä Euroopan maat oikealle paikalleen 3 (englanniksi) Missä on mikäkin Euroopan maa

Euroopan pääkaupungit tietovisa - visakisa.com

maat ja pääkaupungit peli

Euroopan pääkaupungit peli Yhdistä Euroopan valtioita ja niiden pääkaupunkeja Euroopan valtiopeli Euroopan valtiopeli 2 Euroopan valtiopeli 3 Eurooppa pelejä ­ Navigointi Peda.net

Eurooppa - Marianne

Maantietopeli – Afrikan maat, kaupungit ja maiden liput. Opettele Afrikan lukuisat maat, kauniit liput ja runsasväkiset kaupungit.

Maantietopeli – Afrikan maat, kaupungit, pääkaupungit ja

Start studying Euroopan valtiot ja niiden pääkaupungit. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.

Maailman pääkaupungit - JetPunk

Visailu Euroopan pääkaupungit - Europaan pääkaupungeista kysymyksiä. sivustolla visakisa.com

Eurooppa – Wikipedia

Pääartikkeli: Euroopan maantiede Pinnanmuodot. Eurooppa on oikeastaan vain ryhmä Euraasian läntisiä niemimaita, joita ovat Itämeren erottamat Fennoskandia ja Keski-Eurooppa sekä jälkimmäisestä pohjoiseen erkanevat Bretagnen niemimaa ja Jyllannin niemimaa sekä etelään Välimereen erkanevat Iberian niemimaa, Apenniinien niemimaa ja Balkan.

Jäsenmaat | Euroopan Unioni

maat ja pääkaupungit peli

Seterra on ilmainen maantietovisailu, joka opettaa sinulle maista, valtioista ja pääkaupungeista ympäri maailmaa. Tämä on nettiversio, joka on kirjoitettu HTML5-koodilla. Sen tuorein versio toimii useimmissa verkkoselaimissa, esimerkiksi Safarissa, Firefoxissa ja Google Chromessa sekä Internet Explorer 9:ssä tai sen myöhemmissä versioissa.

Euroopan valtiot ja pääkaupungit harjoituksia

Eurooppa-aiheisia opettavaisia pelejä: valtiot, pääkaupungit, liput, alueet, EU ja euroalue, metropolialueet, monarkiat, taistelut, vuoret, järvet, meret, joet

Wau!

kuinka monta numeroa on luvussa

kiilakoski voitto

veikkaus yrityksille

kuinka asentaa subwoofer autoon

kuinka paljon suomessa on ylipainoisia