...

kulttuuritalo katsomo

Kulttuuritalo - Wikipedia

kulttuuritalo katsomo

Kirjasto- ja kulttuuritalo, Kauppakatu 19, Haapajärvi Kulttuurisali Kulttuurisali on vuokrattavissa niin konserttien, elokuvien, teatteriesitysten kuin luentojenkin järjestämiseen. Salissa on 180 numeroidun paikan nouseva katsomo. Varusteisiin kuuluu mm. videotykki ja piano.

Keskustelu - Parhaat paikat Kulttuuritalolla? | Aihe vapaa

Laikunlavan edustalla on kesäisin kiinteä noin 300 paikkainen katsomo sekä runsaasti vapaata nurmi- ja puistoaluetta. Tapahtumajärjestäjät vastaavat itse oman tilaisuutensa turvallisuudesta, siisteydestä ja viranomaisilmoituksista. Lisätietoja saa Kulttuuritalo Laikun asiakaspalvelusta ja tuottajilta.

Kulttuuritalo Virta,Karelia-sali, IMATRA | Liput

Kulttuuritalo Marita. Kulttuuritalo Marita on elokuvan, esittävän taiteen, kokoontumisen, luentojen, harrastamisen ja kulttuurin paikka keskellä Outokumpua. Maritaan voi tulla seuraamaan mm. konsertteja ja näyttämötaiteen esityksiä. Tapahtumia, elokuvia ja vaihtuvaa kulttuuriohjelmaa on tarjolla useana päivänä viikossa.

Kulttuuritalo | Kulturhuset – Grand – Porvoo | Borgå

Osta KULTTUURITALO, HELSINKI liput Ticketmaster Suomen verkkokaupasta. Katso tapahtumien päivämäärät ja tiedot

KULTTUURITALO AALTO-SALI

kulttuuritalo katsomo

Kulttuuritalo Martinus. Martinus tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät puitteet erilaisille tilaisuuksille. Vantaan kulttuuripalvelut ja useat yhteistyökumppanit järjestävät kulttuurielämyksiä kaikenikäisille. Voit nauttia niin klassisesta musiikista, jazzista ja iskelmäkonserteista kuin tanssi-, stand up- ja teatteriesityksistäkin.

KULTTUURITALO, HELSINKI | Liput konsertteihin ja tapahtumiin

Kulttuuritalo Grand. Tervetuloa ostamaan lippuja kulttuuritapahtumiin, lukemaan lehtiä, katsomaan näyttelyä tai tutustumaan tuotevalikoimaamme! Read More.

Kulttuuritalo | Haapajärven kaupunki

Kulttuuritalo was originally built for Finnish Communist cultural organizations. Aalto designed the building pro bono and was given complete artistic freedom; the construction work was done largely by volunteers. Work began in 1955, and the building was opened in 1958.

Kulttuuritalo Laikku

kulttuuritalo katsomo

Kulttuuritalo Grand. Tervetuloa ostamaan lippuja kulttuuritapahtumiin, lukemaan lehtiä, katsomaan näyttelyä tai tutustumaan tuotevalikoimaamme! Read More.

Simelius-sali - Kulttuuritalot

Huippusuositut viihdeohjelmat, kuumimmat realitysarjat, puhutuimmat uutis- ja ajankohtaisohjelmat ja paljon muuta huipputarjontaa ilmaiseksi. Katso silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Vantaan kaupunki - Kulttuuritalo Martinus

Kiinnostavimmat uutis- ja ajankohtaissisällöt koti- ja ulkomailta. Uusimmat artikkelit, videot sekä säätiedot käytössäsi missä ja milloin vain, kaikilla päätelaitteilla.

Wau!

kuinka kauan henkilökortti voimassa

veikkaus leikkiraha

kuinka monta nisäkästä on suomessa

kuinka kauan avattu viinipullo säilyy

blockstarplanet peli