...

kuinka vanha asunto kannattaa ostaa

Osta tällainen asunto ensimmäiseksi - Taloussanomat - Ilta

Asunnon vuokraaminen voi olla ostamista parempi vaihtoehto. Tässä yksinkertainen tapa laskea kannattaako ostaa vai vuokrata. Voit myös lukea videon sisällön

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski: älä osta asuntoa 80-luvun

Jos kyseessä vanha talo, jossa paljon remppoja edessä, myisin pois kiireesti. Jos taas sen ikäinen talo, ettei putkiremppoja suunnitella hetkeen taikka on jo tehty, voisin harkita sijotukseksi jättämistä. Toisaalta asuntojen hinnat on nyt ollut korkealla, monin paikoin ollut hyvä aika myydä asunto..

Asunnon osto-opas. Lue tämä ennen asunnon hankintaa

kuinka vanha asunto kannattaa ostaa

Asunnon myynti itse on helpompaa kuin moni kuvittelee. Sitä kannattaa kokeilla, jos sinulla vain riittää aikaa ja innostusta. Sinä olet asuntosi paras asiantuntija, sillä tunnet sen läpikotaisin ja osaat kertoa sen hyvät puolet. Lisäksi säästät tuntuvan rahasumman, kun sinun ei tarvitse maksaa välityspalkkiota.

Älä tee näitä virheitä asuntoa ostaessasi – asiantuntijat

Laske siis, kuinka nopeasti remontti maksaa itsensä takaisin kohonneena vuokratulona ennen toimiin ryhtymistä. Jos remontti nostaa olennaisesti asunnon arvoa, nousee toki sen vakuusarvokin. Materiaaleja kalliimpaa remonttiprojektissa on työ, joten toimeen ryhtyessä kannattaa tehdä mahdollisimman paljon itse.

Asunnon myyntiopas – myy kotisi hetkessä | Oikotie

Palaan remonttiteemaan tarkemmin hieman myöhemmin. Käytännössä kuitenkin, jos asunnon ostaa vanhasta talosta, niin kannattaa suosia pienehköjä yksiöitä: niissä remonttikustannukset eivät euromääräisesti ole mahdottomia suhteessa asunnosta saatavaan vuokraan.

Keskustelu - Rivitalojen elinkaari? | Tekniikka ja energia

Siksi kannattaa mielummin ostaa vähintään 50vuotta vanha OK-talo, eikä huonosti halvalla rakennettua, koneellisella ilmanvaihdolla olevaa muovipulloa. Kyllä se vaikka tuntuukin ehkä joskus kalliilta ostaa remoitoitava hirsi tai rintamies talo niin sellaisen kun laittaa asumus kuntoon korjaa lahot pois niin uskokaa tai älkää,siitä on

Kokemuksia asuntosijoittamisesta: Uusi vai vanha asunto?

Moni miettii kuumeisesti, kuinka paljon asuntojen hintapyynnöissä on ilmaa. Talon myyntihinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan suhteesta sekä myyjän halusta myydä ja ostajan ostaa. Harvoin asuntoja alennusmyynnistä saa. Tarjoushinta saattaa olla hyvä asettaa hieman oman kipurajansa alle, jotta sitä voi tarvittaessa vielä nostaa.

Asunnon myyjän opas - Valmistele oikein | Etuovi.com

Samalla näet miten myynnissä olevat asunnot vastaavat tarpeitasi ja toiveitasi, mitä asunnolta odotat sekä minkälainen asunto sinun on mahdollista ostaa. Asunnon myynti-ilmoituksista kannattaa silmäillä kuvien lisäksi myös myytävän kohteen perustiedot. Tarkista asunnon myynti-ilmoituksesta ainakin nämä

Sijoitus poikimaan – Asuntosijoittajan opas | Oikotie

kuinka vanha asunto kannattaa ostaa

Onko järkevämpää ostaa uusi kuin vanha asunto? Tarkista nämä asiat, kun pohdit vastavalmistuneen asunnon ostoa Kumpi on pitkän päälle edullisempi, uusi vai käytetty asunto, ja mitä uudistalosta asuntoa harkitsevan pitää tietää?

Kannattaako ASP-säästäminen tänä päivänä?

Millainen asunto kannattaa ostaa, kuinka suuri asuntolaina on riski ja mitkä myyjän esittelemät paperit kannattaa tutkia tarkimmin? Yle Uutiset kokosi suomalaisilta asuntokaupan asiantuntijoilta parhaat vinkit asunnonostajille. Pahin virhe on maksaa asunnosta kovaa ylihintaa esimerkiksi asunnon

Wau!

vedonlyönti over under

battleship peli

kuinka saada itseluottamus takaisin

kuinka kauan spagettia keitetään

katsomo katsomo