...

kuinka usein palovaroitin pitää uusia

Kuinka usein? | Iina Hyttinen | But I'm a human not a sandwich

Kuinka usein? Bongasin Tiialta Minäkö keski-ikäinen ? -blogista hauskan haasteen, ja päätin itsekin vastailla kysymyksiin. Voi olla, että vastauksista tulee taas pidempiä kuin olisi suotavaa, mutta yritän pitää sanaisen arkkuni kurissa.

Mansikoita ja vaahtokarkkeja: Kuinka usein?

kuinka usein palovaroitin pitää uusia

Kuinka usein muuten sulatat pakastimen? Tai peset saunan? Tai teetkö perusteellisen suursiivouksen, "kaikki nurkat hammasharjalla koluten", kuinka usein? Mä sulatan kerran pari vuodessa ja kaikki paikat nuohoan ehkä neljännesvuosittain. Mukavaa sunnuntaita, Maikku

Kuinka usein - Planeetta E

Isääni välillä päivittäin, välillä kerran viikossa ja kiireisenä kesäaikana saattaa mennä kauemminkin. Äitiä näen aina lasten juhlissa, välimatkaa on 400km, niin ei voi usein nähdä.

Kuinka usein? – Hooray for Squats

kuinka usein palovaroitin pitää uusia

Kuinka usein? Tuulanneli-blogissa oli jälleen loistava haaste, joka oli suorastaan pakko napata itsellekin vastailtavaksi. Ottakaa siis hyvä asento ja popparit

Lapsiparkki: Kuinka usein..

Kuinka usein -tunnustuksia on ollut blogeissa viime aikoina. Ensimmäisenä sellaisen bongasin Tiian blogista. Tällaisiakin tunnustuksia on aina jotensakin hilpeä lukea ja itsekin rustata.

Kukkapilli: Kuinka usein?

Ajattelen tällaisia juttuja nimittäin kotona todella usein, miten usein lakanat tai käsipyyhkeet pitäisi vaihtaa ja kenellä oikeastaan on edes oikea vastaus tällaisiin, martoilla? Heh, siksi on ollutkin hauska lukea muiden tottumuksia, nämä kuinka usein -kysymykset kun liittyvät suurimmaksi osaksi nimenomaan kotiin ja kotitöihin..

Askeleita perheenä: Kuinka usein-haaste

-Esimerkiksi Kauhavalla tapahtui taannoin erittäin paha rivitalopalo, missä palovaroitin oli testattu paloa edeltävällä viikolla nappitestillä. Vaikka se piippasi tuolloin, ei varoitin reagoinut savuun tulipalon hetkellä.Pelastusjohtaja pitää ehdottoman tärkeänä uusia kaikki vähintään kymmenen vuotta vanhat varoittimet.

Outi's life: Kuinka usein?

Joskus kuitenkin lipsahtaa, kun väsyneenä vouhkaa edes takaisin ja ahdistuu. Syöt irtokarkkeja? En ole syönnyt pitkään aikaan. Olen kyllä opetellut viime aikoina tekemään maltillisia pusseja, koska yritän opettaa lapsilleni tervettä suhdetta ruokaan. Oikeasti voisin syödä niitä kilon, mutta tyydyn usein hiukan pienempään

Palovaroittimet - Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

kuinka usein palovaroitin pitää uusia

Näin Lapsiparkki-blogissa kivan haasteen ja päätin tarttua siihen itsekin.Eli kuinka usein teen jotakin. Ennen tätä listaa, en ollut osannut edes kunnolla miettiä sitä, kuinka paljon on asioita, mitkä ihminen tekee vähän kuin huomaamattaan.

kommammaa: Kuinka usein..

Näin Minnean Muruja-blogissa kivan haasteen jossa pohditaan kuinka usein tekee mitäkin.Lukiessani tekstiä päätin, että minunkin pitää tehdä tällainen listaus. On hauskaa verrata omia tapojaan muiden kans

Wau!

veikkaus jokerit matka

kuinka monta kwh kuukaudessa

kuinka kauan täytyy olla töissä

kuinka paljon pitää laskuttaa

kuinka kauan saaristolaisleipä säilyy