...

kuinka usein 5kk vauva kakkaa

Pienikokoiset vauvat - Vauvat - Vauva.infon foorumi

kuinka usein 5kk vauva kakkaa

5kk-neuvola on maanantaina, joten katotaan, oisko kuuden kilon rajapyykki vihdoin ylitetty. Meillä mennään ihan pelkällä rintamaidolla, muutamat kiinteiden kokeilut on tehty ja ihan hyvin tyttö syö. Nyt meni kuitenkin masu ihan tukkoon ja kakkaa odoteltiin 10 päivää, joten nyt on tauko lusikkahommissa toistaiseksi.

Täysimetetyt- kuinka kauan nukkuu yöllä putkeen? | Vau Foorumi

Meillä vauva 3kk ja herää noin 5 kertaa yössä syömään, noin 1,5-2h välein. Toki alkaa usein nukkumaan illalla jo sohvalla, jossa makuultaan imetän jos herää nälkään ja ei vielä itse nukkuun mennä. Siinä saattaa olla yksi 2,5-3h unipätkä.

G: Kuinka monta vaippaa vaihdat yöllä?

Jos imetät vauvaasi, jatka rintaruokintaa ja imetä useammin kuin tavallisesti. Jos vauva ei halua imeä, yritä antaa hänelle pieniä siemauksia rintamaitoa pullosta, kupista tai lusikalla. Äidinmaidon vastiketta saaville vauvoille voidaan jatkaa tavallisen vastikkeen antamista täydessä vahvuudessaan.

vauvan kakkaaminen - Imetys - Suomi24 Keskustelut

kuinka usein 5kk vauva kakkaa

MUTTA jos vauva kasvaa hyvin (punnitaan neuvolassa, ei kotivaa'alla), niin on ihan sama, kuinka usein tai harvoin vauva kakkaa. Siinä tapauksessa, kun nuoren vauvan paino nousee hintsusti ja kakkaa tulee harvoin, on syytä ainakin tehostaa imetystä ja pyrkiä saamaan vauvan masuun enemmän maitoa.

Terveyskirjasto - Duodecim

Lisäksi saa probiootteja, mutten tiedä kuinka nopeasti niiden vaikutus näkyisi. En ehdi hoitaa itseäni ollenkaan, kun vauva on niin suuritarpeinen D: Lisäksi olen imetyksen kanssa ihan hukassa, vauva olisi rinnalla tuntikausia mutta se pahentaa asiaa ja vauva pulauttelee hurjat ylijäämät ulos.

Vanhempien jutut - Libero

Vauva 7kk, en vaihda kertaakaan jos ei ole kakkaa. Ap - 11.09.2009 - 10:45. No mitä ihmeen vaippoja te käytätte? Vai pissaako tuo meidän poika sitten vaan niin paljo kun vaippa on niin räjähdyspisteessä ja monesti vuotaa sivuista jos ei vaihda. oranssi - 11.09.2009 - 10:53

Lasten ripuli | Terve.fi

Meidän tyttö on 3,5kk ja kakkasi ennen mielestäni "normaalisti" n. kerran päivässä. Nyt toisen Rota-rokotten jälkeen (n. 3vkoa sitten) kakkaa

Imetysarkea | Vau Foorumi

kuinka usein 5kk vauva kakkaa

Meillä siis 3kk vauva jonka masu toimii tosi harvoin. Syötävää. Minkä kokoinen ja vointinen lapsi, ja kuinka usein kakkaa?? (vajaa 5kk) niin nyt sitä

Kuinka usein vauva voi kakata päivässä, että se on normaalia

Kuinka usein teillä vauvat on rinnalla ja kuinka pitkiä aikoja (ja montako kk vanhana)? Meidän vauva 2kk on tällä hetkellä (!) tissillä parin tunnin välein ja noin 10min kerrallaan (öisin väli on reilut 3 tuntia). Sitten irrottaa otteensa ja hermostuu jos tissiä tarjoaa, joten masu kaiketi on täynnä.

Wau!

credit24 kuinka nopeasti rahat tilillä

kuinka saada pelit pyörimään paremmin

vedonlyönti matematiikka

kuinka paljon eläimet nukkuvat

william hill vedonlyönti