...

kuinka paljon syötte karkkia viikossa

Kuinka - Home | Facebook

Kuinka paljon karkkia karkkipäivänä tai jos sellaista ei ole, silloin kun syötte/lapsenne syövät? Viestiketju alueella 'Mitäs nyt?Aihe vapaa' , aloittaja "vieras", 30.10.2010.

Kuinka paljon karkkia karkkipäivänä tai jos sellaista ei ole

Kuinka paljon syötte karkkia päivässä/viikossa? Vai syöttekö ollenkaan? Ja entä meneekö leivoksia, keksejä, sipsejä ym paljonko päivässä/viikossa? Itse syön karkkia noin 1-2 kahtena päivänä viikossa, eli karkkiin menee sen 2-4e viikossa.. Ja sipsejä, leivonnaisia ym en ostele ollenkaan.

Kaikki tai ei mitään vai tiukka säännöstely (makeat herkut

Moni suosittelee paljon pidempääkin jaksoa ilman tankkausta, mm. Taluksen kirjassa muistaakseni on sanottu että tankkaukset tulisi ottaa mukaan vasta 10. dieettiviikon jälkeen. Mulla tankkauspäivät on kuitenkin olleet mukana 3. viikosta asti, alussa joka kolmas viikko, sitten joka toinen viikko ja nyt joka viikko (17. viikko alkoi juuri).

Kuinka paljon karkkia - Yleistä raskaudesta - Suomi24 Keskustelut

Vierailija: "Kuinka paljon liikuit viikossa?Piditkö herkkupäiviä vai jätitkö herkut kokonaan?söitkö ruokaympyrän mukaan tai olitko esim.atkinsilla?terveisin 166/95 jonka siis pitäisi laihtua ainakin 20kg".

Kuinka paljon syöt? | Page 7 | Pakkotoisto.com

kuinka paljon syötte karkkia viikossaKuulisin mielelläni, kuinka paljon karkkia te muut odottajat syötte? Itse olen ihan toivoton noiden karamellien suhteen. Lähes joka päivä on pakko saada irtokarkkia, lakua tai suklaata. En syö kovin isoja määriä kerralla, eli muutama suklaapala tai pieni lakupötkö kyllä riittää, mutta kyllähän niistä viikon mittaan kertyy aika

Keskustelu - Mikä on NORMAALI määrä karkkia/makeaa viikossa

kuinka paljon se maksaa. Definition from Wiktionary, the free dictionary. Jump to navigation Jump to search. Finnish Phrase . kuinka paljon se maksaa? how much is it?

karkkipäivä joka päivä?? - Yleistä laihdutuksesta - Suomi24

No, ensimmäisen kerran jälkeen loppua ei näkynyt. Vannoin joka päivä töissä, että tänään menen suoraan kotiin tai salille, en kauppaan. Jos piti mennä kauppaan, oli ostoslistalla tiukat viivat mitä sai ostaa. Mutta ei ne ikinä pitäneet. Kävin siis vähintään 4 kertaa viikossa kaupassa ja käytin kaikki rahani herkkuihin.

Herkkupäivä :)

Herkkupäivä on kerran viikossa, yleensä perjantai tai lauantai. sillon syön vähän karkkia ja muuten vaan yleisesti liikaa, esim. isompia ruoka-annoksia, 2 leipää yhden sijasta, lyhyemmillä väliajoilla tms. Harvemmin tulee edes herkkupäivänä syötyä pizaa tai jätskiä. Hampurilaiset, sipsit, popcornit ja muut oon jo unohtanut

Mässypäivä - Keho.net

Kuinka. 14,306 likes · 122 talking about this. "Joyous folk pop" - NPR Music

Wau!

bingo peli ohjeet

kuinka monta metriä auto liikkuu sekunnissa

voitto vuori

kuinka usein suihku

kuinka paljon hunajaa teehen