...

kuinka paljon dieselillä pitää ajaa

Paljonko dieselillä pitää ajaa?? - Dieselit - Suomi24 Keskustelut

kuinka paljon dieselillä pitää ajaaKuinka paljon diesel-autolla tulisi ajaa nykyisten veromuutosten jälkeen, jotta siitä tulisi kokonaiskustannuksiltaan kannattavampi menopeli kuin bensa-autosta? Lue kumpi kannattaa valita.

Keskustelu - Diesel auton muuttaminen maakaasulla käyväksi

Nyt kun on ajot vähentyneet ja muuttuneet lyhyemmäksi ja enemmän taajamapainotteiseksi ja vielä kylmällä koneella startteja, niin siltikin oli kulutus "vain" 6.6l/100km. Eikä todellakaan ole ollut kyse mistään ekoajelusta, joten mitenköhän tuolla 10v:llä pitää ajaa, että sillä saisi seiskan rikki .

Taloussanomat: Kuinka paljon diesel-autolla tulisi ajaa

Jos oletamme, että bensa-auto kuluttaa 8,5 litraa sadalla ja dieselauto 1,8 litraa vähemmän eli 6,7 l/100 km, bensa maksaa 1,10 euroa litra ja diesel 0,80 euroa litra, sadan kilometrin polttonestekulut ovat bensalla 9,35 euroa ja dieselillä 5,36 euroa. Eroa siis on 3,99 euroa sadalla kilometrillä.

Milloin dieselauto kannattaa? - Yleistä autoilusta - Suomi24

Jos turbodiesel-koneella varustetun auton hankintahintaero 1.6-litraiseen bensakoneeseen 3500 euroa ja kulutusero noin 2 litraa/100 km ja käyttövoimavero (eli entinen dieselvero) 540 euroa vuodessa, niin kuinka paljon autolla pitää ajaa esimerkiksi 10 vuoden käyttöajalla, että hankintahintaero ja vuotuinen käyttövoimavero tulee kuitattua?

Koskela: Diesel-autoilla pitää voida ajaa tulevaisuudessakin

Kuinka paljon pitäisi vuodessa ajaa dieselautolla enemmän kuin bensa-autolla että olisi kannattavaa omistaa dieselauto, henkilöauto siis? Jotkut sanovat että tulee aina halvemmaksi koska kulutus on pienempi ja diesel muutenkin halvempaa.

Selvitys: Näin paljon maksat autoilustasi – bensa-auto tulee

Auton kulutus tosiaan riippuu aika paljon siitä, kuinka paljon ylitse tuon n. 25-28km rangen näin talvella ajaa ja mitä ajaessa tekee. Omassa ajossa pitkänmatkan päivinä (220km/pv) keskikulutus on 5,5l/100km, lataus vain lähdössä ja akun varausta tehdään moottoritiellä ajossa ennen määränpäätä varmistaen, että n. 30% on jäljellä esilämmitystä varten.

Bensa vs. diesel | Pakkotoisto.com

Suomessa nämä helvetin vihreät saa huseerata miten haluaa, viedä maito lapsilta ja vanhuksilta, puhumattakaan elintärkeä liharavinto lapsen suusta. Pelkästään Lapin porojen olemassa olo on vihreille täysin uusi asia, eivät raukat tajua, kuinka paljon märehtiviä eläimiä maapallolla on ollut ja on.

Alfabbs.fi - View topic - Kuinka paljon teidän alfat kuluttaa

kuinka paljon dieselillä pitää ajaaX X-risteyksissä – tai aina käännyttäessä – pitää huomata, että matkailuauton ohjaamon ikkunoissa olevat verhojen kehykset kasvattavat näkemistä haittaavien pilareiden kokoa. Y Yritys, jolla on paljon kalustoa, on todennäköisesti hintavampi mutta varmempi vuokranantaja, kuin yhden tai muutaman ajoneuvon pyörittäjä. Ajoneuvon

Diesel vai bensa, kumpi kuroo ykköseksi? - Taloussanomat

Moneen vuoteen ei ole enää pystynyt sanomaan, että aina jos ajaa yli 20 000 kilometriä, kannattaa valita diesel. Tavallisesti dieseliä on pidetty taloudellisesti edullisimpana autona paljon ajavalle, mutta tilanne on muuttunut pikku hiljaa. Erityisesti täyssähköauto on lähestynyt perinteisiä myös kustannuksiltaan.

Kuinka monta kilometriä ajoa normaali henkilöauto kestää

Taloussanomat selvitti Suomen Rahatiedon laskelmien perusteella, kummalla edullisemmin, bensiinillä vai dieselillä. Vertailuautona toimi Suomen suosituin auto Volkswagen Golf. Tutkimuksessa laskettiin bensa- ja diesel-mallin kokonaiskustannukset viiden vuoden pitoajalla kuuden erilaisen ajotarpeen mukaan.

Wau!

kuinka saada lapsi puhumaan

ainoat oikeat katsomo

veikkaus saara aalto

gladiaattori katsomo

kuinka usein kilpirauhaskokeet