...

kuinka äännetään englanniksi

lausua englanniksi - RedFox Sanakirja

kuinka äännetään englanniksi

Englannin aakkoset ja tavaaminen. Sivuinfo . Aakkoslaulu uudestaan . Miten luet englannin aakkoset? Aakkoset 1. Aakkoset 2. Englantilaiset etunimet

Kiitokset in English, translation, Finnish-English Dictionary

Ääntämisohje: Opi, kuinka äännetään sana goodbye äidinkielen tasoisesti kielellä englanti, geeli, suomi. Sanan goodbye käännös ja ääntämisen äänite.

Miten englantia suunnilleen äännetään

Katso sanan ääntäminen käännös suomi-englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä!

y ääntäminen: Kuinka äännetään sana y kielellä englanti

Sähköpostin tervehdys "Dear Annukka" tarkoittaa "Hyvä Annukka". Se on yleinen aloitus englanninkielisissä viesteissä, ja sen perään voi liittää myös esim. asiakas- tai vastaanottaja-sanan, jos lähestyy tuntematonta ihmistä tai lähettää saman viestin useille vastaanottajille, joista kaikkia ei tiedä.

Englannin aakkoset ja tavaaminen - users.edu.turku.fi

kiitokset translation in Finnish-English dictionary. en 15 The quality of our faith must stand up under all kinds of tests, as Peter pointed out when he wrote: “In this fact you are greatly rejoicing, though for a little while at present, if it must be, you have been grieved by various trials, in order that the tested quality of your faith, of much greater value than gold that perishes

Vieraskielisten nimisanojen ääntämisestä. | Kysy.fi

Sanoja yhteensä 7 800 124.Käännöksiä yhteensä 7 172 577.. Tämän sivun teksti ja äänitiedostot ovat käytettävissä Creative Commons Attribution/Share-Alike

Tero Lindfors' easy Finnish-English-Finnish

Ne, jotka oppivat englantia vasta lukemaan oppimisen jälkeen oppivat englannin sanat yleensä kirjoitetussa muodossa ennen niiden ääntöä. Tämä on onnekasta, sillä kirjoitetusta muodosta pystyy yleensä päättelemään, miten sana äännetään, kun taas päinvastainen on yleensä vaikeaa tai mahdotonta.

Englanti-suomi termikysymysten vastauksia | Kielitohtori

kuinka äännetään englanniksi

lausua englanniksi - käännökset, esimerkkilauseet, synonyymit, taivutus sekä ääntäminen. RedFox on Suomen suurin sanakirja.. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Sanakirja sisältää 41 kieltä mm. suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska ja venäjä. Ilmainen sanakirja - kokeile.

kuinka tämä sana lausutaan englanniksi | Suomi-englanti sanakirja

kuinka äännetään englanniksi

Käännös sanalle 'kuinka tämä sana lausutaan?' ilmaisessa suomi-englanti-sanakirjassa, ja monia muita englanninkielisiä käännöksiä. bab.la arrow_drop_down bab.la - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation

ÄÄNTÄMINEN suomesta englanniksi - Ilmainen Sanakirja

Tavaaminen - Spelling the alphabet. Klikkaa kuuloketta, kuulet aakkoslaulun. Päivitetty 22.11.2008 Palaute

Englannin Kielioppi - RedFox Sanakirja

Englantilaiset aakkoset ja foneettiset merkit Aakkoset ja miten ne äännetään Foneettiset merkit (ääntämismerkit) Email This BlogThis!

kuinka tämä sana lausutaan? - käännös englanniksi - bab.la

kuinka tämä sana lausutaan käännös sanakirjassa suomi - englanti Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä.

Wau!

veikkaus maksaa voitot tilille

karttunen peli

kuinka usein suuseksiä

kuinka nopeasti tulee kutsu työhaastatteluun

sub juniori katsomo