...

kuinka monta promillea on paljon

Alkoholistille kolme promillea on känni – muille useimmiten

Tappava veren alkoholipitoisuus on keskimäärin 4 promillea. Alkoholiin tottumattomilla ja esim. vanhuksilla kuolettava pitoisuus voi olla vain 3 promillea. Alkoholistit sietävät tavanomaista paljon suurempia pitoisuuksia. 4 promillen humalan esim. n. 70-kiloinen mies saa 22 annoksesta alkoholia.

Prosenttilaskuri – Laskurit.fi

kuinka monta promillea on paljon

Jo muutaman minuutin kuluttua alkoholin imeytymisestä maksa aloittaa alkoholin polttamisen. Alkoholi häviää elimistöstä, joko hajoamalla muiksi aineiksi tai poistumalla sellaisenaan.

Kuinka paljon pitää juoda alkoholia ennen kuin kuolee? | Kysy

Jos on ihan pakko ottaa alkoholia ennen autolla ajoa, niin suosittelisin hankkimaan alkometrin, ne on nykyisin ihan luotettavia. Pitää kuiteskin muistaa se, että jos tapahtuu onnettomuus, ja veressä on vaikka vain 0,10 prom. niin vakuutusyhtiön kanssa tulee ongelmia, vaikka poliisi ei sakkoa kirjottaisikaan.

Keskustelu - Kännissä on kivaa mutta kuinka kauan

Kuinka monta alkoholiannosta juot " baari-iltana" yleensä? niin hänen elimistönsä alholipitoisuus on 3.6 promillea. kun tuli otettua paljon useammin, niin

Kuinka paljon pitää juoda alkoholia että on veressä 1,7

kuinka monta promillea on paljon

1. Kuinka monta prosenttia luku 50 on luvusta a) 100 b) 200 c) 75 d) 50 ? 2. Kuinka monta prosenttia luku 3 on luvusta a) 23 b) 1000 c) 334,2 d) 2 ? 3. Kuinka monta prosenttia luku 123 on luvusta a) 25 b) 126 c) 2,2 d) 0,003 ? 4. Kuinka monta promillea luku 11 on luvusta a) 110 b) 1100 c) 2404 d) 1,15 ? 5. Kuinka monta promillae on lu-ku a) 1%

Promillelaskuri – Laskurit.fi

kuinka monta promillea on paljon

This feature is not available right now. Please try again later.

Promille – Wikipedia

kuinka monta promillea on paljon

750 promillea. Kuinka paljon kultaa koru sisältää, jos se painaa 12 g? 4)Matkapuhelimessasi on 40 e katto puhelinlaskulle. Käyttämättä on 6;5 e. Kuinka monta 17 snt maksavaa viestiä voit vielä lähet-tää? 5)Merkitse ruutuun T, jos väite on tosi, ja E, jos väite on epätosi. Jos väite on epätosi, anna lisäksi oikea vastaus. 2 5

Alkoholin palaminen | Laskurini.fi

kuinka monta promillea on paljon

Partitiivi, funktio 4. This feature is not available right now. Please try again later.

Juha Tapio - Kuinka paljon? - YouTube

Promillea on myös käytetty aiemmin kuvaamaan merien suolapitoisuutta yhdessä psu:n (practical salinity unit) kanssa, mutta nykyään suolaisuudesta ei käytetä promille-merkkiä. Suolapitoisuus ilmaistaan kuten pH, ilman minkäänlaista tunnusta.

Alkoholi - Alkoholi ja ajaminen » Decibel.fi

Kuluttamasi alkoholiannokset on helppo laskea esimerkiksi tämän sivun alkoholilaskimen avustuksella. Sen avulla voit tutkia kuinka monta annosta alkoholia tietty juoma sisältää. Monet meistä juovat esimerkiksi illanistujaisissa siksi, että juomisesta on tullut eräänlainen rutiini näissä tilanteissa.

11.1 Yleistä Kun eri asioiden suuruuksia verrataan, käytetään

Alkoholiin tottumattomilla nuorilla ja heikkokuntoisilla vanhuksilla se saattaa olla vain 3 promillea. Alkoholistit sietävät tavanomaista paljon suurempia alkoholipitoisuuksia. Alkoholismin ensimmäisen asteen kriteerinä pidetään sitä, että veren alkoholipitoisuus ylittää 1.5 promillea ilman, että henkilö on selvästi humalassa.

1. MATKA, AIKA, NOPEUS

Promillelaskurin käyttö. Syötä nauttimiesi alkoholiannosten lukumäärä, sukupuolesi ja painosi yllä oleviin kenttiin. Paina lopuksi “Laske promillemäärä”.

Wau!

kuinka prinsessa ruusunen hurmataan

lotto numerot kuinka monta

tv katsomo satuhäät

mtv katsomo tunnus

kuinka paljon lakritsi nostaa verenpainetta