...

kuinka kauan kissa saa olla yksin

Kuinka kauan kissa voi olla matkoilla?? - Petsie

Oon kyllä myös sen kahden kissan kannalla. Olen itsekin yksin asuva kissan omistaja, jonka päivät täyttyy opiskeluista ja töistä. Kissa joutuu siis olemaan melko paljon itsekseen.. Olen myös miettinyt toisen kissan ottamista, sillä sääliksi käy kun joutuu jättämään sen yksin pitkiksi ajoiksi.

Kissa yksin elävälle? | Keskustelu | Anna

Kuinka kauan kissa pärjää itseksensä, jos joku käy ruokkimassa jne.? Tehtiin pikku moka pennun kanssa, kun jätettiin se viikonlopuksi yksin, niin että sisko kävi sen ruokkimassa. Sen jälkeen kissa on polkenut tassuillaan koiran mahan alustaa ja imeskellyt sen vatsakarvoja.

Kuinka kauan pentu saa olla yksin?(myös muut pentuaiheet

kuinka kauan kissa saa olla yksin

Vierailija: "Jos kissalle jättää puhtaat hiekat, ruokaa ja juomaa sisälle, niin kauanko sen voi antaa olla yksin kotona? Voiko olla viikon?". "kun eläinsuojelulakikin sanoo, että eläimellä on oltava päivittäin seuraa ja sen kunto on tarkastettava.

Pelastuslaitos: Jos kissa kiipeää puuhun, odota yksi päivä

Voi helvetti sentään. Luulen, että jokainen kissa joka vaan saa elää tarpeeksi kauan ""pimahtaa"" jossain vaiheessa ja alkaa virtsata väärään paikkaan. Se on omistajan taitavuudesta ja hyvästä tahdosta kiinni, kuinka siitäkin tilanteesta selvitään.

Kokemuksia kissoista kerrostaloissa - Google Groups

Minusta vettä ei tarvitse joka päivä vaihtaa raikkaaksi. Juohan ne metikössäkin lätäköistä ym. En uskaltaisi jättää pitemmäksi ajaksi yksin, jos sattuvat tekemään tuhoja. Töpselit kun muistaa ottaa pois lähtiessä ni ei pitäis ainakaan olla tulipalo vaaraa. Tiedän kyllä tapauksen kun kissa oli yksin neljä päivää.

kauanko kissa voi olla yksin kotona | Keskustelu | Kaksplus

kuinka kauan kissa saa olla yksin

Varmistettavat asiat, kun kissa jää yksin kotiin. Eläinsuojelulakiin on kirjattu, että eläimen hyvinvointi täytyy tarkistaa päivittäin, eikä asiassa ole tulkinnanvaraa. Kissa täytyy ruokkia ja sen terveydentila tulee tarkistaa, minkä lisäksi hiekkalaatikko vaatii putsausta vähintään kerran päivässä.

Varmistettavat asiat, kun kissa jää yksin kotiin — Eläimemme

lattiassa ja seinissä ja kissa viihtyisi siellä vaikka kuinka kauan. Asiasta on varmaan tässä ryhmässä jo tapeltukin, mutta minusta kaikki syyt pitää kissa sisäkissana ovat tekosyitä. Enkä ole tähän päivään mennessä vielä kuullut yhtäkään perustelua, joka ei lopuksi aina paljastuisi lähinnä

Kauanko kissa voi olla yksin kotona? - Care.com Verkkolehti

kuinka kauan kissa saa olla yksin

Kissa metsästää yksin. Se etsii jyrsijän ennen kaikkea kuulonsa avulla, sillä se erottaa jyrsijöiden korkeat äänet. Kissa myös erottaa pienet liikkeet ihmistä paremmin. Kissa hiipii äänettömästi saaliin lähelle, loikkaa sen kimppuun salamannopeasti ja tarttuu siihen kynsillään.

Kissamaailma - Yksin oleminen

kuinka kauan kissa saa olla yksin

Kuinka kauan pentu saa olla yksin?(myös muut pentuaiheet otetaan vastaan):) - Sivu 3 (Koirat > Pennut) Selaimessasi ei ole javascript -tuki päällä. Palvelu toimii ilman JavaScriptiä vain osittain.

Kauan kissa saa olla yksin?? - Yleistä kissoista - Suomi24

osa tän jo tietääkin,mut miuku on ollu puol vuotta reissus.pääs vahigos ulos ku oli hoidos meijän tutul.me oltiin jo varattu 2uutta kissaa ja oli ilmotettu kattilaan et se on jo varmaa kuollu.mut sit joku toi kattilaan miukun näkösen kissan ja sielt soitettii et joku vois tulla sitä kattoo,et onks se miuku.aateltiin et tuskin on,mut oli sit kuitenki.nykyään on turvallisesti kotona

Wau!

kuinka saada ip osoite selville

eräjorma peli

kuinka kauan kaksoistutkinto kestää

miljardi kuinka monta nollaa

kuinka monta happimolekyyliä yksi punasolu pystyy kuljettamaan